“Ik kan niet bedenken wat ik

  leuker vind dan fotografie”

 

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Monique van der Burg en ben getrouwd met Laurens. Samen zijn we ouders van een zoon Tommy en dochter Mandy. We wonen met veel plezier in het mooie dorp Bleiswijk aan de Rotte.

Dankzij mijn vader kwam ik al jong in aanraking met fotografie. Dit groeide uit tot een passie in de loop van de tijd.  Om mij meer te bekwamen in de fotografie en mij technisch en creatief verder te ontwikkelen heb ik een opleiding gevolgd aan de fotovakschool te Rotterdam. Februari 2022 ben ik geslaagd voor deze opleiding en gediplomeerd fotograaf.

Ik specialiseer mij in fotografie van personen, mannen, vrouwen die hunzelf van de beste kant willen laten zien. Of dit nu is om je gezicht achter jouw bedrijf te willen laten zien, of jezelf te laten shinen. Ik heb voor deze combinatie gekozen omdat ik jou hoe dan ook wil helpen je van je mooiste kant te laten zien.

Dus heb je een bedrijf en wil je mooie foto’s voor je social media, website of andere kanalen? Of wil jij jezelf echt mooi en sexy voelen? Boek dan bij mij een shoot en we gaan er een leuke ochtend, middag van maken! Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd om te zorgen dat je ontspannen bent en als jezelf op de foto komt te staan.

Like what you see? Neem vrijblijvend contact met mij op en wie weet zien we elkaar snel!